"Я нікому нічого не хочу відповідати. Я поважаю всіх ультрас та вболівальників нашого клубу. Багато ультрас Динамо воюють. Я бажаю, щоб вони повернулися здоровими й продовжували мене лаяти. Бо без критики прогресу не буде.

Але треба відокремлювати критику від огульної критики. Динамо без Суркісів? Добре, запропонуйте тоді альтернативу. Я подивлюся, хто готовий взяти на себе таку ношу.

Футбол – це дотаційна річ. Якщо хтось хоче керувати краще – принесіть у клуб гроші. Поки що я таких не бачу. Три вікові групи Динамо перебувають за кордоном у комфортних умовах, наша молодіжка грає за Зорю, вісім гравців представляли нашу команду у збірній України U-17, яка розгромила Азербайджан (5:2). Мені червоніти нема за що, я роблю все для розвитку футболу.

Ті, хто пишуть "Динамо без Суркісів", не воюють, а сидять вдома в інтернеті. Нещодавно на війні загинув ультрас Максим Яловцов. Динамо одразу відреагувало та допомогло його родині. Я сказав, якщо вони відчуватимуть хоч найменшу необхідність у чомусь, щоб одразу дзвонили і я допомагатиму", – сказав Суркіс в інтерв'ю FanDay.