Матч Селтік – Шахтар відбудеться у вівторок, 25 жовтня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Поєдинок пройде у Глазго на стадіоні Селтік Парк. "Гірники" можуть виконати завдання мінімум, гарантувавши собі єврокубкову весну.

Команда Йовічевіча перебуває на третій сходинці квартету F, набравши 5 очок у чотирьох матчах. РБ Лейпциг має на один пункт більше, а Реал (10) достроково вийшов з групи після драматичної нічиєї якраз з Шахтарем.

Теоретично, зачепитися за плей-офф можуть навіть шотландці, які замикають турнірну таблицю з 1 балом в активі. Усе залежатиме від результатів двох завершальних турів. Своє єдине очко "кельти" взяли у виїзному поєдинку проти Шахтаря (1:1).

Донеччани після перемоги над Динамо (16 жовтня) не проводили офіційних матчів. Зустріч "гірників" з Минаєм перенесли, тож на підготовку до Селтіка у них було 10 днів. Натомість шотландці на вихідних влаштували гольове шоу, перемігши Хартс з рахунком 4:3. Команда Анге Постекоглу лідирує у чемпіонаті з 4-очковим відривом від принципового суперника – Рейнджерс.

Попри роль аутсайдера групи ЛЧ саме Селтік вважається фаворитом майбутньої гри проти Шахтаря. Надійний букмекер FAVBET віддає "кельтам" значно більше шансів на перемогу (коефіцієнт 1.91), ніж "гірникам" (4.30). На нічию ставлять 4.05.

Фахівці очікують результативної гри. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється коефіцієнтом 1.22, аналогічний тотал менше 4.10. Матч Селтік – Шахтар у прямому ефірі можна переглянути на MEGOGO.