"Коли спілкуєшся тет-а-тет, то це нереально освічений чоловік, дипломат. Іншого такого інтелектуала я не зустрічав. Якщо ж ви не самі, то готуватися слід до різного.

Граємо з Карпатами, виграємо 1:0. Леандро помиляється, львів'яни виконують навіс з флангу, Віталій Неділько виходить, а Сашко Гладкий забиває. У роздягальні шалений рознос! А я завжди поруч сидів.

Всі мовчать, а Віталій Володимирович кричить. Раптом повертається до мене і видає: "А ти, шпіоне… Що? Прислали слідкувати за мною?" Та що там я – от гравцям діставалося. Якось Кварцяний кричав до Редвана Мемешева: "Ти так граєш, що в Канаді індіанці у вігвамі сидять і сходять з розуму".

Думаю – а й справді корінним населенням Канади є індіанці. Це ж треба, щоб у голові такий калейдоскоп склався. Щоб у такий емоційний момент згадати про це! Дивувало і те, що у критичні моменти, коли людину можна розірвати, Кварцяний міг промовчати. А коли якась дрібниця, він міг рознести усіх", – цитує Богодєлова Футбол 24.

В'ячеслав Богодєлов у Волині очолював посаду тренера з фізичної підготовки. Також за його спиною робота у школі Динамо. Серед його вихованців Бойко, Сарнавський, Рибка та Непогодов.