"Я опинився тут через ситуацію в країні. Виїхав з родиною в Туреччину. Потім через деякий час отримав пропозицію від Євгена Савіна. Не буду приховувати, я був підписаний на нього з 2016 року. Слідкував за його блогом. Одного вечора я сидів зі своєю матір'ю, ми обговорювали це.

Я сказав: "Мені цікаво, чи скаже він хоч щось". Знаю, що для українців це багато чого означає. Побачив, що він випустив випуск про війну. Для мене це був дуже сильний вчинок. Я прийняв рішення і ні про що не шкодую. Все круто, все подобається.

Чи був хейт? Так. Це ті люди, які не володіли інформацією. Не буду приховувати, що кожному українцю зараз ріже вухо слово "росія". Але кожна адекватна людина має розуміти, що не всі росіяни… Не знаю, може я помиляюсь. У мене величезна кількість друзів, які говорять російською.

Мені хочеться обійняти Савіна і сказати: "Друже, ти з нами". Мені все одно, звідки ти. Головне, що у тебе всередині. Як в голові, так і в серці", – сказав Морозюк на російському YouTube-каналі "Вітя Кравченко".

Зазначимо, що Красава – це клуб російського блогера Євгена Савіна. Після повномасштабного вторгнення він опублікував відео з Андрієм Ярмоленком, у якому засудив воєнну агресію своєї батьківщини, а потім покинув росію та заявив свій колектив у другий дивізіон Кіпру.