Матч Шахтар – Реал відбудеться у вівторок, 11 жовтня, і стартує о 22:00 за київським часом. Команди поміряються силами вдруге за тиждень. У першій зустрічі спареного протистояння "бланкос" здобули мінімальну перемогу. Через російське вторгнення в Україну "гірники" приймають суперників в ЛЧ на стадіоні Війська Польського у Варшаві.

Після поразки на Сантьяго Бернабеу Шахтар залишається на другій сходинці у групі F, набравши 4 очки у трьох матчах. "Гірники" все ще випереджають РБ Лейпциг, який має у своєму активі стільки ж пунктів, завдяки феєричній перемозі в Німеччині. Реал впевнено лідирує (9 балів) і у разі чергового успіху гарантує собі достроковий вихід з групи.

Перед вояжем до Варшави "бланкос" здолали Хетафе у Ла Лізі завдяки голу Едера Мілітао. Мадридці змушені обходитись без Тібо Куртуа, який має проблеми зі спиною. Тож проти Шахтаря у воротах королівського клубу знову з'явиться Андрій Лунін, який отримує унікальні шанси після тривалого застою у кар'єрі.

Надійний букмекер FAVBET вважає Реал беззаперечним фаворитом польського протистояння. Коефіцієнт на перемогу мадридців становить 1.44. Тоді як потенційний тріумф Шахтаря оцінюється у 8.20. Цінник нічиєї – 5-40.

За 5 попередніх очних матчів команди забили 18 голів, тому фахівці знову очікують результативної гри. Стандартний тотал 1.5 оцінюють у 1.17, аналогічний тотал менше – 4.95. Матч Шахтар – Реал у прямому ефірі транслюватиме платформа MEGOGO (за наявності відповідної підписки).