"Радий, що хлопці правильно відреагували, виклалися та здобули цю важливу перемогу. Думаю, потихеньку ми увійдемо до свого звичного ритму. Нам потрібно потерпіти ці дороги, перельоти, складні переїзди з одного поля на інше, з одного готелю до іншого. Це проблема адаптації до полів, готелів, переїздів.

Потрібно повернути впевненість, яка була. В останніх матчах ми грали дуже сковано, були невпевненими у своїх силах. Це спричинило великі індивідуальні помилки, які не дозволили гравцям Динамо перемогти в єврокубках. З Шахтарем важливий матч, незалежно від умов, передумов. Буде нелегко для нас. Ми у четвер граємо, у п’ятницю катаємось весь день, щоб приїхати до Львова. У суперника більше днів на відновлення, ми матимемо лише один день. Але в таких матчах немає виправдань, треба налаштуватися. Треба готуватись. Шкода, що без глядачів. Думаю, що у Львові був би повний стадіон. Краще грати, звісно, ​​з уболівальниками", – сказав Луческу в ефірі програми Профутбол.

Нагадаємо, перший поєдинок між Шахтарем та Динамо у поточному сезоні УПЛ відбудеться 16-го жовтня на Арені Львів. Початок матчу – о 17:00 за Києвом.