"Дуже гарний стадіон та хороше поле. Про місто поки не можу нічого сказати, адже ми прибули лише вдень. Щасливі бути тут, насолоджуватися атмосферою. Я бачив матчі СК Дніпро-1 у Лізі конференцій та в чемпіонаті. Ключовим гравцем вважаю №7, здається, його прізвище Довнік. Він грає за національну збірну, є дуже сильним фізично та технічно, швидкий. Хороший гравець. Вважаю, ми почуємо про нього наступного року у Європі.

Порівняти СК Дніпро-1 з АЗ? Дуже важко порівнювати, адже у Лізі конференцій та у чемпіонаті був різний футбол. Я бачив перший матч СК Дніпро-1 проти Алкмаара, де наш суперник грав у захисному стилі. Водночас у поєдинках чемпіонату та проти Аполлона він грав у дуже хороший комбінаційний футбол, був дуже сильним у білд-апі.

Вважаю, СК Дніпро-1 є таким самим за силою, як Алкмаар. Вони грають у схожий футбол, коли атакувальні гравці у будь-який момент можуть зробити сюрприз. Вони полюбляють комбінаційний футбол з короткими передачами у середині. Ми будемо готові до цього. Я пояснив команді, як вони мають діяти. У нас є ідея, як грати. Подивимось, добра вона чи ні", – цитує Манджаратті сайт СК Дніпро-1.

Нагадаємо, що матч дніпрян проти Вадуца відбудеться вже сьогодні, 6 жовтня, о 18:45 за Києвом.