"Ренн – дуже сильна команда, яка грає на одному рівні з Динамо. Я давно знаю наставника цієї команди Бруно Женезіо, це фахівець високого рівня. У матчі з Фенербахче (2:2) вони зробили те ж саме, що й Шахтар 15 років назад.

Я дуже засмучений, що в Ренні не вдалося знайти готель і команда живе далеко від міста. У нас складна ситуація, гравці весь час перебувають у дорозі, не бачаться зі своїми родинами. Однак ми прагнемо принести задоволення нашим уболівальникам і продемонструвати хорошу гру у цей важкий для України час. Динамо – це міжнародний бренд, який представляє Україну, тому нам потрібно тримати марку.

Завтра я очікую важкого матчу, проте нам необхідний позитивний результат, ми зробимо все для цього можливе. Що стосується готовності гравців, то до завтрашнього поєдинку готуються всі, хто прибув до Ренна. На жаль, у матчі з Фенербахче ми втратили Шапаренка на тривалий термін, однак зараз можемо розраховувати на Попова", – наводить слова Луческу офіційний сайт "біло-синіх".

Нагадаємо, протистояння української та французької команд відбудеться у четвер, 6 жовтня, о 22:00 за київським часом. Динамо до поєдинку підходить у статусі аутсайдера групи В (поразки від Фенербахче та АЕКа), Ренн же зіграв внічию з турками, а кіпріотів переміг.