Ліга чемпіонів. Тур 3

Інтер – Барселона – 1:0

Голи: Чалханоглу, 45+2

Айнтрахт – Тоттенхем – 0:0

Вже на 7-й хвилині поєдинку проти Інтера голкіперу Барселони Марку-Андре тер Штегену довелося добряче попрацювати – німець перевів м’яч на кутовий після потужного удару Хакана Чалханоглу.

Турок, попри те, не покинув спроб і в компенсований до першого тайму час таки зумів досягти свого. З його ударом у нижній кут тер Штеген впоратися не зміг.

За весь другий тайм Інтер не завдав жодного удару по воротах гостей. Щоправда, і Барселона спромоглася тільки на 4 постріли. Підопічні Хаві таки зрівняли рахунок, але після перегляду VAR арбітр скасував гол Педрі через гру рукою.

Згодом відеоасистент міг уже допомогти "блаугаранас". Проте, в епізоді, коли Дюмфріс, здавалося, зіграв рукою у своєму штрафному, арбітр все ж не призначив пенальті.

Лідирує у Групі С Баварія з 9-ма очками, Інтер, набравши 6 другий. У Барси лише три бали, а Вікторія Плзень поки очок не набирала.

У квартеті D миром розійшлися Тоттенхем та Айнтрахт, які з чотирма балами ділять 2-3 сходинки. Лідер – Спортінг (6), а на останній сходинці Марсель (3).