"Вибачте за вираз, але Шевченко сам собі напаскудив, прийнявши Дженоа, що тоне, у такій складній турнірній ситуації. Хто його змушував йти туди? Навіщо він пішов у команду, яка йшла на 17 місці? Я цього не розумію.

Побачивши дві гри Дженоа, я жахнувся. З таким підбором гравців команді у Серії А робити нічого. Напевно, Шевченко мав надію на трансферне вікно, бо треба було брати як мінімум п'ять нових футболістів. Але зрештою мало кого взяли. У результаті з таким складом на щось розраховувати було складно.

Але він, як кажуть, сам винен у цій ситуації. Мабуть, після збірної та Євро Шевченко думав, що легко зможе і у клубі. Але треба не забувати, яке везіння було в українців, коли виходили з групи. Я не стверджую, що Шевченко не розуміється на футболі. Розуміється. Але для того, щоб його розуміли, потрібні футболісти. На жаль, з таким підбором гравців йому нічого не світило. Шкода.

Шевченко був надто впевненим, що витягне Дженоа. Вийшло, навпаки, Дженоа потягнула його вниз. Тим паче не забуватимемо, який складний календар був – Рома, Аталанта, Мілан", – цитує Йожефа Сабо Meta-ratings.

Нагадаємо, керівництво Дженоа відправило Шевченка у відставку після двох місяців співпраці. На посаді головного тренера "грифонів" українець провів 11 матчів, в яких здобув одну перемогу, тричі зіграв унічию та зазнав 7 поразок.