"Кубок – це парафія УАФ. І було б дуже безглуздо УАФ та нашим клубам планувати щось на початку сезону в час, коли було невідомо, чи зможемо ми взагалі грати у футбол.

Але клуби проявляють ініціативу, і станом на сьогодні є три варіанти проведення Кубка України. Перший – це турнір з клубів УПЛ. Стартуватиме він десь у лютому-березні. Гратимуть 16 клубів і сіятимуться вони за місцями, які посядуть за підсумками першої частини чемпіонату України.

Другий – все те ж саме, але грають лише 8 клубів. Вони будуть розсіяні відповідно до перших восьми рядочків у турнірній таблиці станом на лютий наступного року.

І є ще третій варіант – розширений. Кажуть, що зараз клуби Першої ліги винайшли досить ергономічний спосіб, як розіграти ранні стадії Кубка, і найкращі команди з цих ранніх стадій можуть потім доєднатися до клубів УПЛ. Певна ясність щодо цього з'явиться вже у листопаді. Все покаже війна", – поділився Співаковський у програмі "ТаТоТаке".

Зазначимо, що попередній розіграш Кубка України недограли через війну. Турнір зупинили на стадії чвертьфіналів, в яких мали зіграти: Металіст – Зоря, Олександрія – Динамо, Львів – Шахтар та СК Дніпро-1 – Ворскла.