Команда Кріша мінімально поступилася Іспанії (0:1) та втратила можливість зіграти у Фіналі чотирьох Ліги націй. Через це фанати накинулися на нападника та почали критикувати його гру, а також те, що він викинув після фінального свистка свою капітанську пов'язку. Сестра Роналду вирішила підтримати брата в Instagram.

"У Кріштіану є сім'я і ті, хто його любить. Вони завжди будуть поруч, незважаючи ні на що. Але теперішні часи мене зовсім не дивують. Португальці плюють на тарілку, з якої їдять, так було завжди. Завжди з тобою, мій королю. Заспокойся.

Треба подати руку тим, хто завжди простягав свою Португалії. Але ви, португальці, хворі, дріб'язкові, бездушні, дурні та невдячні, назавжди невдячні. Цей хлопець, що сидить, він на колінах... Нема кому руку подати. Це жорстоко. Того, хто сидить, звуть Кріштіану Роналду, і він просто найкращий гравець у світі", – написала Катя.

У португальського нападника не найкращі часи. У трансферне вікно він відчайдушно намагався змінити клуб, але ніхто з топових команд не хотів платити величезну зарплату 37-річному гравцю.