У суботу, 24-го вересня, "синьо-жовті" проведуть матч проти збірної Вірменії в груповому етапі Ліги націй. Стартовий свисток пролунає о 16:00 за Києвом. Це протистояння між національними командами стане 10-м в історії. Збірна України ще ніколи не програвала вірменам (6 перемог та 3 нічиї).

У попередньому матчі перенесеного 1-го туру підопічні Олександра Петракова зазнали фіаско від Шотландії (0:3), не завдавши жодного удару у ворота "Тартанової армії". Національна команда Вірменії у 4 турі групи Ліги націй програла шотландцям з такою ж різницею м'ячів (1:4), хоч і змогла оформити гол престижу.

Надійний букмекер FAVBET вважає очевидним фаворитом ювілейного поєдинку збірну України – коефіцієнт на перемогу ''синьо-жовтих'' в основний час становить 1.52. На нічию в матчі ставлять 4.40. Тоді як звитягу Вірменії експерти вважають малоймовірною – 8.60.

Очікується, що команди потішать забитими м'ячами. Тотал більше 2.0 оцінюється у 1.56, аналогічний тотал менше – 2.50.

Нагадаємо, 27-го вересня підопічні Петракова проведуть матч проти збірної Шотландії. У випадку двох перемог поспіль Україна здобуде 13 очок, очолить квартет та гарантує собі вихід у дивізіон А.