"Бували історії, коли в дитинстві у Донецьку на базі втікали до дівчат, на дискотеки. Потім на базу вночі поверталися і через вікна пробиралися. Таке, гадаю, у всіх було. З Маліновським? Це не один футболіст був, з багатьма. З Маліновським ми на дискотеки ходили, так. Ми з ним добре дружили.

Усі звичайні люди. Це в усіх було, але, може, тільки у Михайла Мудрика не було. Він взагалі нікуди не ходить, лише до зали та на поле. У нас веселий колектив був. Перемогли – а потім на дискотеку, потім на базу всі разом, а там ресепшн вже закритий. Доводилося через вікно лізти, щоб потрапити до кімнати.

Бувало, що тренери ловили. Зараз згадуєш та думаєш: як таке могло бути? Ми лізли, а не думали, що камери стоять. Тренери потім питали, чи нормально нам залазилось о другій годині ночі", – поділився Вакуленко спогадами з Fanday.

Додамо, що футболіст належав "гірникам" у 2012-2020 роках. Однак постійно вирушав у оренди: в донецький Шахтар, київський Арсенал, львівські Карпати. Зараз Вакуленко виступає за єреванський Пюнік. За вірменську команду у цьому сезоні зіграв 8 поєдинків, однак відзначитися не встиг.