Підопічні Олександра Петракова зустрінуться з Шотландією у середу, 21 вересня. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом. Команди проведуть поєдинок першого туру групового етапу Ліги націй, який був перенесений через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

За підсумками трьох турів збірна України здобула 7 очок, здолавши Ірландію та Вірменію і розписавши нічию з ірландцями у матчі-відповіді. На 2-й позиції наразі розташувались шотландці з 6 балами в активі. ''Тартанова армія'' двічі тріумфувала над вірменами, однак поступилась національній команді Ірландії. Тож у матчі Шотландія – Україна визначиться лідер групи.

У 2022 році "синьо-жовті" вже перемагали шотландців в Глазго в рамках плей-офф кваліфікації на чемпіонат світу в Катарі. Щоправда, перед наступними поєдинками команда Петракова зазнали серйозних втрат – через травми нашій збірній не допоможуть основні гравці Олександр Зінченко, Георгій Бущан та Микола Шапаренко. Натомість суперник втратив головну зірку і капітана з Ліверпуля Ендрю Робертсона.

Надійний букмекер FAVBET віддає неочевидну перевагу Шотландії – коефіцієнт на перемогу ''Тартанової армії'' в основний час становить 2.84. Тоді як на збірну України ставлять 2.94. Цінник нічиєї – 3.20.

Команди, швидше за все, потішать забитими м'ячами. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється у 1.49, аналогічний тотал менше – 2.71. Найбільш ймовірним підсумком гри, на думку фахівців, є нічия (1:1) – коефіцієнт 5.90.