Звільнення Томаса Тухеля з посади наставника Челсі спричинило ефект доміно: "синіх" очолив Грем Поттер, а на його місце в Брайтон призначили 43-річного італійського фахівця, повідомляє прес-служба клубу.

Контракт з Де Дзербі буде розрахований на 4 роки. Щоправда, Роберто повинен ще отримати дозвіл на роботу в Англії. Імена асистентів італійця наразі не розкриваються, але колишній помічник Андрія Шевченка у збірній України Андреа Малдера в Instagram відверто натякнув, що також працюватиме з "чайками".

Технічний директор Брайтона з піднесенням прокоментував призначення Де Дзербі: "Роберто продемонстрував свої безсумнівні здібності роботою в Італії та Україні. Те, чого він досягнув із Сассуоло, безумовно, виділяється. Після короткого періоду в Шахтарі він насолоджувався подальшим успіхом, привівши клуб до кубкового успіху та лідерства у чемпіонаті України до того, як війна раптово припинила його перебування там".

Зауважимо, "чайки" наразі є однією з головних сенсацій поточного розіграшу АПЛ. Після 6 зіграних поєдинків команда йде четвертою у турнірній таблиці.