"Як завжди дивлюсь на все це з позитивом, тому що я знаю наших гравців, знаю наш потенціал і знаю, в який футбол ми можемо грати. Ми нікого не боїмося, всіх поважаємо, але ми також знаємо, за кого ми граємо.

Тому за результат я, як завжди, не можу нічого казати, але я обіцяю нашим фанатам, всім українцям, що ми віддамо всі сили і зробимо так, що нашим уболівальникам буде за нас не соромно. Результат вже побачимо, який буде, але я знаю, що якщо ти віддаєш всі сили в футболі, то результат потім приходить.

Чи ускладнить роботу відсутність Шапаренка, Бущана та Зінченка? Звісно, ці хлопці багато значать, але травми в футболі це така річ, що від цього ніхто не застрахований. Ми всі бажаємо хлопцям найшвидшого одужання, ми всі на них чекаємо. Але зараз нам доведеться грати без них. Це буде шанс для інших гравців показати тренерському штабу, що вони також готові", – сказав Ярмоленко в коментарі УАФ.

Україна 21 та 27 вересня зустрінеться з Шотландією, а 24 вересня побореться за очки з Вірменією. "Синьо-жовті" наразі лідирують у своїй групі з 7-ма балами. Найближчий переслідувач, Шотландія, має 6 очок. Ірландія та Вірменія зіграли на один матч більше та заробили 4 і 3 бали відповідно.