"Вони переконливо виглядають, грають у динамічний агресивний, комбінаційний футбол атакувального типу. Нам буде важко протистояти в бажанні, динаміці, боротьбі, єдиноборствах, але ми не можемо поступитися.

Нервозність є завжди. Я гадаю, що це й рухає тебе вперед. Є адреналін, спортивний страх, а без страху немає куражу та хоробрості. Нас чекає важкий матч, у грі з Лейпцигом ми показали, на що здатна ця команда, проте наша молода команда ще будується і формує менталітет переможців через такі важкі матчі, й ми бажаємо це продовжити.

У цьому поєдинку всі мають зіграти, як у матчі з Лейпцигом, аби жоден футболіст не випав, а продемонстрував свою найкращу гру в кар'єрі. Ми гратимемо з опонентом, який перебуває у відмінній формі. Гадаю, є кілька варіантів перемогти в цьому матчі як з м'ячем, так і без м'яча.

У команді гарна атмосфера, всі готові до завтрашнього матчу, але, щоб усе закінчилося позитивно, потрібен збіг багатьох факторів. Ми готові й ми можемо!

Гратимемо не лише за Шахтар, а й за вболівальників. Сподіваюся, всі разом ми успішно проведемо матч, хоч ми не фаворити у жодній грі Ліги чемпіонів, фаворити – Лейпциг, Селтік і Реал. Ми скромні, розуміємо, на що здатні, проте якщо є енергія від уболівальника, то у футболі немає нічого неможливого. Ми віримо в перемогу", – цитує Йовічевіча прес-служба Шахтаря.

Нагадаємо, Шахтар зіграє в матчі 2 туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Селтіка вже сьогодні, 14 вересня. Стартовий свисток пролунає о 19:45 за Києвом.