Матч Баварія – Барселона відбудеться у вівторок, 13 вересня, та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Каталонці спробують взяти реванш за кілька принизливих поразок, утім це далеко не єдина родзинка іспано-німецького протистояння.

Баварія залишається справжнім нічним жахіттям "блаугранас" у Лізі чемпіонів. Мюнхенці виграли 3 крайні матчі команд із сумарною різницею м'ячів 14:2. Торік "ротен" двічі принижували каталонців з однаковим рахунком 3:0. Ба більше, у чвертьфіналі ЛЧ 2019/20 німці розбили Барсу 8:2, той поєдинок досі згадають як найбільшу ганьбу "блаугранас" в Європі.

У літнє трансферне вікно Барса сильно змінилися, витративши на трансфери понад 150 млн євро. На Камп Ноу перебрався, зокрема, багаторічний лідер Баварії Роберт Лєвандовскі. Підписання найкращого снайпера Європи обійшлося каталонцям у 50 млн євро. Зараз капітан збірної Польщі – найгрізніша зброя "кулес"... та головна небезпека для Баварії.

Утім, навіть попри наявність у власному складі зірок на кшталт Лєвандовскі, Рафіньї або Кунде команда Хаві не вважається фаворитом мюнхенської битви. Надійний букмекер FAVBET віддає значну перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Баварії становить 1.85. Виїзний тріумф Барселони став би великою сенсацією – 4.05. Цінник нічиєї – 4.65.

Чергова зустріч команд в ЛЧ, швидше за все, знову подарує результативний футбол. Стандартний тотал більше 2.5 оцінюється коефіцієнтом 1.41, аналогічний тотал менше – 2.95. При цьому забитих м'ячів потрібно очікувати від обох команд – 1.44. Роберт Лєвандовскі має хороші шанси відзначитися у воротах своєї колишньої команди, на схожий сценарій можна поставити з коефіцієнтом 2.00.

Додамо, що Барселона та Баварія очолюють групу С. Каталонці у першому турі розтрощили чеську Вікторію (5:1), а Баварія на виїзді обіграла Інтер (2:0).