УПЛ. 4-й тур

Кривбас – Верес – 0:1

Гол: Дахновський, 28

Після стартових трьох турів УПЛ криворіжці не забили жодного голу та здобули лише 1 очко, розписавши нічию зі Львовом. Підопічні Юрія Вірта також не вражали результативністю (4 забиті м'ячі та 3 пропущені), втім змогли завоювати 6 пунктів, програвши лише СК Дніпро-1 (0:2). До слова, дніпряни на старті поточної кампанії принизили Динамо з рахунком 3:0.

Вже на 8-й хвилині матчу Вернидуб-молодший змарнував чудову нагоду розвіяти гольове прокляття своєї команди. Голкіпер "народного клубу" Богдан Когут невдало зіграв на виході після навісної подачі у власний штрафний. Віталій пробив головою, однак не влучив по воротах рівнян.

На екваторі першої половини Дахновський визначив долю матчу. Хавбек Вереса забив красень-гол з-за меж штрафного – м'яч після двох рикошетів від спини суперника та поперечки потрапив у сітку воріт Кривбаса.

Отже, Верес здобуває 9 очок за підсумками 4-х турів та посідає 2 місце в турнірній таблиці УПЛ, поступаючись лідеру Зорі лише за різницею м'ячів. Кривбас зазнає чергової поразки (1 бал, 13 позиція).