Приводом для відставки німецького фахівця з Челсі були не лише невтішні результати клубу на старті поточної кампанії АПЛ та ЛЧ, повідомляє The Independent.

Анонімне джерело з розташування "пенсіонерів" розповіло, що Томас Тухель втратив довіру у колективі через свій важкий характер та нестабільну поведінку. Німець часто змінював свою думку, хотів мати вплив у клубі, однак не ризикував брати на себе відповідальність за прийняті рішення. Ці чесноти Тухеля негативно вплинули, зокрема, на трансферну політику Челсі у минулому міжсезонні.

Крім, цього у роздягальні жваво обговорювали його особисте життя. У квітні цього року Томас після 13 років подружнього життя розлучився з матір'ю двох своїх дітей Сісі. А вже за кілька місяців його помітили на яхті в компанії значно молодшої бразилійки Наталі Макс. Зрештою, гравці втратили довіру до Тухеля, його більше не вважали "генієм", який привів їх до перемоги в Лізі чемпіонів сезону 2020/21.

Зауважимо, головним претендентом на тренерський місток Челсі вважають Грема Поттера, який нині очолює Брайтон. Його конкурентом на вакантне крісло може стати екс-наставник збірної України та італійської Дженоа Андрій Шевченко.