Матч Фенербахче – Динамо стартує у четвер, 8 вересня, о 19:45 за Києвом. Поєдинок прийме п'ятизіркова арена Шюкрю Сараджоглу, розрахована на 55 тисяч глядачів. Це буде вже третя зустріч команд у поточній єврокубковій кампанії.

Динамо нещодавно перетиналося з Фенербахче на стадії 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ. Після сухої нічиєї у польській Лодзі "біло-сині" вирвали драматичну перемогу на виїзді та пройшли далі. Однак, це протистояння запам'яталося не лише запеклою боротьбою на футбольному полі. Турецькі фани пробили дно, скандуючи ім’я путіна після пропущеного голу. У підсумку УЄФА оштрафував "канарок" на 50 тисяч євро і пригрозив частковим закриттям трибун.

Напередодні матчу з Динамо команда Жезуша перемогла Кайсеріспор з рахунком 2:0. Фенербахче перебуває у лідируючій групі турецької Суперліги, відстаючи від першої сходинки на 3 очки. Натомість Динамо жахливо стартувало в УПЛ. Підопічні Луческу розгромно поступилися СК Дніпро-1, а потім ще й ганебно програли Зорі.

Після останніх провалів киян на внутрішній арені надійний букмекер FAVBET залишає "біло-синім" мізерні шанси в Туреччині. Коефіцієнт на перемогу Фенербахче становить 1.71, тоді як гостьовий успіх Динамо оцінюється у 5.80. Цінник нічиєї – 4.25. Швидше за все, нас очікує результативний матч. На стандартний тотал більше 2.5 можна поставити з коефіцієнтом 1.80, аналогічний тотал менше – 2.24.

Щодо шансів Динамо на вихід з групи, де також виступають Ренн та кіпрський АЕК, фахівці з FAVBET віддають киянам лише третю сходинку (коефіцієнт 3.50). Трохи кращі шанси продовжити боротьбу в плей-офф мають турки і французи (по 2.75). АЕК – відвертий аутсайдер квартету (12 рівно).