"Вона сказала "Так", – написав футболіст на своїй сторінці в Instagram та поділився щасливим фото майбутньої сім'ї. На руці Мартінес красується обручка.

Пара офіційно оголосила про свої стосунки лише 7 місяців тому. Андреа – модель, яка у 2020 році отримала титул "Міс Всесвіт Іспанія". У підлітковому віці красуня професійно займалася баскетболом та навіть виступала за збірну Іспанії U-15.

29-річна модель надихає свого майбутнього чоловіка. Вона навіть публічно написала слова підтримки та любові після того, як Кепа не забив вирішальний пенальті у фіналі Кубка Англії за Челсі у матчі проти Ліверпуля.

"Одна з речей, яку я засвоїла, коли була баскетболісткою, полягала у тому, що команда завжди залишається командою. Немає героїв, немає лиходіїв. На мою особисту думку, це дуже несправедлива ситуація, і я говорю не лише про сьогоднішній день. Справжні вболівальники повинні виявляти любов завжди, а не лише тоді, коли ми перемагаємо. Кепа, ми так пишаємось тобою як воротарем і навіть більше як людиною", – сказала дівчина.

Зазначимо, що найдорожчого воротаря в історії хотів орендувати Наполі, але голкіпер залишився захищати ворота Челсі. Англійський клуб придбав Кепу в Атлетіка за 80 мільйонів євро.