Матч Арсенал – Астон Вілла стартує у середу, 31 серпня, о 21:30 за Києвом. Команда Олександра Зінченка є сенсаційним лідером АПЛ, вигравши усі 4 стартові поєдинки. Під натиском оновлених "канонірів" не вистояли Крістал Пелас, Лестер, Брайтон і Фулхем.

Олександр Зінченко був незмінним гравцем основи аж до лондонського дербі з "дачниками". Крайній матч Арсенала українець пропустив через пошкодження. Проте, існує велика ймовірність його повернення у склад вже цієї середи. Британські ЗМІ навіть почали спекулювати на тему позиції Олекса, який може скласти компанію Джаці в центрі поля. Адже чрез травми Артета втратив Елнені та Партея.

Астон Вілла під керівництвом Стівена Джеррарда провалює старт сезону. Бірмінгемці набрали лише три бали, перегравши Евертон Миколенка, і зазнали трьох поразок. Під легендою Ліверпуля захитався стілець. Потрібно не лише чіплятися за очки, але й налагоджувати ігрові механізми. Коутінью та інші лідери просто розчиняються на полі.

Утім, розраховувати на позитивний результат у Лондоні підопічним Джеррарда буде вкрай непросто. Принаймні надійний букмекер FAVBET вважає примарними шанси бірмінгемців на гостьову перемогу – коефіцієнт 7.30. Домашній тріумф Арсенала майже не викликає сумнівів – 1.48, а на нічию ставлять 4.60.

Швидше за все, команди потішать фанів результативною грою. Тотал більше ніж 2.5 оцінюється у 1.79, аналогічний тотал менше – 2.12. Нестримний Габріел Жезус, який вже двічі відзначався у цьому сезоні, найбільш імовірний автор забитого м'яча – коефіцієнт 2.10. Гольова "реінкарнація" Коутінью дозволила б збільшити ставку у 7 разів.