"Зрозуміло, що у першій грі АЕК переміг і тому їм буде трохи легше. Але якщо СК Дніпро-1 зіграє так, як у другому таймі першого матчу, то переможе. Друга половина зустрічі у виконанні дніпровської команди була обнадійливою.

Потрібно ризикувати та ставити двох нападників. Іншого виходу я не бачу. Мають виходити ті футболісти, які грали у другому таймі першого матчу. Яке враження справив Кучер на чолі СК Дніпро-1? Поки що рано про щось говорити. Сьогодні для нього дуже важливий матч. Не хочеться, щоби ми розгубили всі команди в єврокубках.

У СК Дніпро-1 швидша команда. З кіпріотами необхідно включити швидкості, бути орієнтованим постійно вперед. Дніпряни вміють грати, але треба робити це швидше. Там буде дуже сильна спека, її треба витримати. Пам'ятаю, ми грали на Кіпрі з Металістом – було непросто. СК Дніпро-1 треба показати характер. Фанати АЕКа? Вболівальники всюди однакові, гадаю, не треба звертати на них уваги. Потрібно виходити та показувати свою гру.

Усі гравці СК Дніпро-1 досвідчені. Сподіваємося, що у цьому матчі покаже себе Громов. Також ми всі чекаємо, що має вистрілити Довбик. Бланко теж мав непоганий вигляд у першому матчі, але з однієї гри важко судити.

СК Дніпро-1 потрібно більш відповідально діяти за стандартів і не втрачати гравців у штрафному майданчику. При першому голі обіграли Танчика, але має бути підстрахування. Бразильський голкіпер, звичайно, начудив з другим голом, але, сподіваємось, чудити більше не буде. Подивимося. Думаю, Валефу треба дати шанс у другому матчі, щоб він виправився. Сарапій – дуже важливий гравець для СК Дніпро-1. Він непогано відіграв перший матч. Шкода, що його не буде. Нехай тепер показує себе Когут.

Я вважаю, що цю команду треба обігрувати. Іншого і бути не повинно! Думаю, що СК Дніпро-1 переможе у додатковий час і пройде далі", – цитує Маркевича FanDay.