Обидва колективи розпочали сезон з перемоги та мирової. Успішну серію продовжити, схоже, більше хотіли "павичі". Підопічні Джессі Марша краще провели перший тайм, що конвертувалось у два забиті м'ячі. Спершу Менді невдало пішов в обіграш у своєму штрафному, що завершилось голом Ааронсона.

Кількома хвилинами опісля Лідс подвоїв перевагу. Харрісон подав зі штрафного, а Родріго головою переправив м'яч у дальній кут воріт "синіх". Рахунок змушував йти підопічних Тухеля вперед, що вони почали робити з перших хвилин другого тайму. Втім, моментам не вистачало гостроти.

А от "павичам" сьогодні щастило. Вони витримали тиск Челсі й забили втретє. Джеймс із лівого флангу подав, Родріго намагався пробити, але скинув на Харрісона, який розстріляв Менді. Фантастика на Елланд Роуд. Команда Тухеля не мала шансів забити бодай гол престижу, а Кулібалі ще й заробив вилучення.

Завдяки перемозі Лідс несподівано піднявся на третю сходинку турнірної таблиці АПЛ з сімома заліковими балами, Челсі опустився на 12 місце з чотирма пунктами.