В оборонця збірної України все стабільно. Він втретє поспіль цього сезону вийшов у стартовому складі "ірисок". Щоправда, справи у його команди не дуже – у перших двох турах дві поразки від Челсі (0:1) та Астон Вілли (1:2). Нинішній суперник хоча б здолав Вест Хем.

Протягом усього поєдинку Евертон і Ноттінгем Форест демонстрували доволі рівну гру, почергово обмінюючись непоганими моментами. Але по-справжньому гострих ударів було вкрай мало. Віталій Миколенко, до слова, виглядав традиційно добре на лівому фланзі – як в обороні, так і в атаці.

Підопічні Лемпарда пропустили першими, гол прийшов з правого флангу мерсисайдців. Джонсон елегантно розстріляв голкіпера на добиванні після дальнього пострілу Єйтса. Кількома хвилинами опісля Евертон відігрався. Воротар Пікфорд, вибиваючи м'яч своєї частини, віддав просто на Грея, який впевнено реалізував вихід віч-на-віч. "Іриски" взагалі могли вигравати, але Івобі та Гордон на останніх секундах не забили.

Евертон зумів заробити перше очко у поточному сезоні АПЛ, завдяки чому покинув зону вильоту. Ноттінгем з чотирма заліковими балами розташувався на 10-й сходинці турнірної таблиці.