Бундесліга. 3 тур

Борусія Дортмунд – Вердер – 2:3

Голи: Брандт, 45+2, Геррейро, 77 – Б'юкенен, 89, Шмідт, 90+3, Берк 90+5

"Джмелі" успішно розпочали новий сезон. У перших двох турах дортмундці мінімально перемогли Байєр (1:0), а згодом з легкістю розгромила Аугсбург – 4:0. Натомість у Вердера були нічиї зі Штутгартом та Вольфсбургом – обидві з рахунком 2:2.

У першій половині Вердер частіше бив по воротах суперника, але Борусія ефективніше використовувала свої моменти. Єдиний удар у площину перетворився на гол завдяки прицільному прострілу Брандта.

По перерві Вердер намагався зламати гру на свою користь, але м'яч просто не хотів залітати у ворота Кобеля. Натомість Геррейро показав майстер-клас для футболістів гостей з реалізації моментів – португалець ударом з дальньої дистанції подвоїв перевагу Борусії.

Але наприкінці матчу розпочалося справжнє божевілля. Вердер забив аж три голи, з них два – у додатковий час. Відзначилися Б'юкенен, Шмідт та Берк. Неймовірний камбек гостей буквально приголомшив футболістів Борусії.

"Джмелі" втратили лідерство у Бундеслізі та опустилися на 6-те місце (6 балів), а Вердер тепер має в активі 5 очок та перебуває одразу за Борусією.