"Переговори тривають, тому він не поїде у Віго. У нас є готові варіанти заміни. Чуамені – один із найкращих хавбеків. Тоні Кроос, Камавінга, який грав там минулого року.

Ми не можемо замінити гравця з характеристиками Каземіро, але ми маємо альтернативи. Зовсім не обов'язково копіювати Каземіро. Наприклад, Пірло грав у моїх командах на схожій позиції. Чуамені більше схожий на Крооса, у нього більше захисних характеристик.

Я не намагався переконати Каземіро. Я багато з ним розмовляв, між нами все чітко, він нам дуже допоміг. Враховуючи його бажання, немає шляху назад. Ви маєте це враховувати. Я не знаю, що відбудеться у найближчі години, залишиться він чи ні. Якщо він не залишиться, то дуже дякую йому. Він все робив добре для команди.

Я розмовляв із ним сьогодні вранці. Він хоче спробувати новий виклик, нову можливість", – наводить слова Анчелотті Marca.

За інформацією авторитетного інсайдера Фабріціо Романо, Каземіро уже повідомив партнерів про перехід в Манчестер Юнайтед.

30-річний бразилець виступав у Реалі з 2013 року. Він виграв з "вершковими" 5 титулів у Лізі чемпіонів і тричі тріумфував у Прімері. "Червоні дияволи" заплатять за півзахисника близько 60 млн євро.