"Очікував такого результату. Бенфіка – команда хорошого рівня з класними гравцями. Вони почали матч із пресингу і постійно грали вперед, на атаку. Після першого забитого гола гра стала трохи іншою: вже і ми відкрилися, і португальці почали більше м‘яч контролювати.

Вони знали, що будуть моменти. А коли помилився Циганков, про якого ми часто говоримо, – вибачте, але в нього очей немає, чи що? Він не бачив, куди віддавав передачу? Яке він має право з середини поля робити такі паси? Забили другий гол і все закінчилося.

Кияни по-іншому грати не можуть – тільки від оборони. Ми побачимо в наступній грі таку ж португальську команду, як і тут – з перших хвилин вони пресингуватимуть, гратимуть на швидкості, поки не заб'ють один-два м'ячі. Потім знову буде така ж ніяка гра. Португальці будуть "піжонитися". Такої команди в нас немає, тим більше зараз. Що маємо, те маємо. Таке ж буде і з Шахтарем, коли вони гратимуть в Лізі чемпіонів. Від цього не втечеш", – цитує Сабо 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, матч-відповідь між Динамо та Бенфікою відбудеться 23 серпня, переможець дуелі вийде у груповий етап ЛЧ, а невдаха гратиме у Лізі Європи.