"Треба розуміти, що Мудрик – дуже молодий гравець. Це його перші кроки в національній збірній. І те, що він на сьогодні вже показує, – це досить високий рівень.

Він може краще. Це всі розуміють. Він на свої роки вже робить дуже багато, і з кожною хвилиною ставатиме ще кращим. Він працює над собою, це дуже великий професіонал. Мудрик не може прийти і одразу дати результат Мессі, але він має такий потенціал.

Мудрику потрібно або зараз переходити до топ-чемпіонату, або вже трохи пізніше, через років п'ять. Я вважаю, що зараз з нього в Європі можуть зробити дійсно суперзірку, якщо він потрапить до правильного клубу та до правильного тренера.

Але йому ще потрібен час, щоб там адаптуватися. Якщо залишиться у Шахтарі, то йому потрібно буде два-три роки, щоб стати дорослішим, зіграти матчі Ліги чемпіонів і потім поїхати, вже готовим", – розповів Ротань в інтерв'ю FootballHub.

Зазначимо, що Баєр активно намагався підписати Мудрика, але перемовини з Шахтарем затягнулися. Також українцем цікавилися Ювентус, Брентфорд та Ніцца.