"Були пропозиції, але президент не готовий продавати сьогодні Мудрика. Для мене Михайло – найкращий футболіст Європи на цій позиції після Мбаппе та Вінісіуса. І це підтверджує гол, який він забив Аяксу… Пошукайте на YouTube – не думаю, що за останні 20 років ви знайдете 5-6 таких голів.

Є люди, які хочуть скористатися ситуацією та війною, щоб дешево забрати наших футболістів. Їхня проблема в тому, що вони не знають нашого президента. Сьогодні Мудрик не продається. Коли Мишко дійде до топу – тоді президент розглядатиме його продаж.

Скільки коштує Мудрик? У нього немає ціни. Як я сказав, після Мбаппе та Вінісіуса я не бачу третього футболіста, окрім Мудрика, на цій позиції у Європі. По-перше, він порядний хлопець. По-друге, професіонал. По-третє, він любить Шахтар. Так, він сказав, що хоче піти, але зараз – на своєму місці й залишається в команді. У Мудрика божевільний потенціал.

Я йому сказав: "Міша, у тебе все попереду. Ти з Шахтарем можеш лише рости. І коли ми побачимо, що ти на піку і більше не ростеш, то за тобою стоятиме черга". Ціну формує ринок. Якби сьогоднішній Мудрик грав у Аяксі, то за нього б просили 100 мільйонів", – цитує Срну Трибуна.

Нагадаємо, журналіст Ігор Бурбас заявив, що цього тижня "гірники" проведуть останній раунд перемовин з Байєром щодо трансферу Мудрика. Якщо Михайло не перебереться до леверкузенців цього літа, то ще на 1 сезон залишиться у Шахтарі.