Товариський матч

Утрехт – Шахтар – 2:2

Голи: Редан, 7, Кривцов (А), 65 – Бондаренко, 41, Криськів, 46

"Гірники" вийшли на поле у футболках з числом 358 – саме стільки дітей загинуло з початку повномасштабного вторгнення росії. Шахтар у благодійних матчах нагадує світу про злочини, які щодня відбуваються в Україні.

Українська команда невпевнено розпочала поєдинок. Пресинг нідерландців змусив помилитися Матвієнка та Бондаря, що призвело до першого пропущеного м'яча, який реалізував Редан. Лише наприкінці тайму Бондаренко влучним ударом по воротах завершив зразкову атаку "гірників" та зрівняв рахунок.

По перерві Вакула знайшов у штрафному майданчику Криськіва – півзахисник голом з 15-ти метрів вивів Шахтар вперед. Проте щастя "гірників" тривало недовго. Під час однієї з контратак Утрехта Кривцов зрізав м'яч у власні ворота. Поєдинок завершився результативною нічиєю – 2:2.

Зазначимо, що за донецьку команду сьогодні дебютував Богдан Михайліченко, який є вихованцем Динамо. Він виступає на правах оренди, але вкінці сезону Шахтар матиме можливість викупити контракт 25-річного українця в Андерлехта.