33-річний хорватський центрбек вже мав прибути до Греції, щоб підписати новий контракт з АЕКом, однак на заваді трансферу стало пограбування його сімейного гніздечка в Загребі. Про це повідомляє Jutarnji List.

Правоохоронні органи офіційно не розкривають подробиць злочину та зазначають, що грабіжники вдерлися у будинок, який належить 28-річній жінці. Втім джерело припускає, що жертвою став дім Домагоя Віди та його дружини Івани (їй 28 років).

Зловмисники, завдали екс-капітану Динамо збитків на суму 600 тисяч євро. Більшу частину від цієї суми становлять викрадені ювелірні вироби. Цікаво, що заміський будинок Віди розташований на території комплексу, який суворо охороняється. Домівка перебуває під цілодобовим відеоспостереженням та оснащена сигналізацією. Ці подробиці свідчать про те, що пограбуванням зайнялися професіонали. Поліція Хорватії припускає, що зловмисники прослизнули в будинок не з людної вулиці, а із протилежного боку, що примикає до лісу.

Додамо, в АЕКу Домагой Віда стане найбільш високооплачуваним гравцем. ЗМІ повідомляють, що хорват зароблятиме в афінському клубі 1,9 мільйона євро на рік.