Британський журналіст Пірс Морґан прибув до Києва, щоб взяти інтерв'ю у подружжя Зеленських. В розмові Морґан не зміг оминути новини про трансфер Олександра Зінченка в лондонський Арсенал.

"Зінченко – людина, яку всі дуже люблять в Україні. Це один із героїв сучасного покоління українців. Ми завжди підтримуємо футболістів. Зінченко – хороший хлопець, і дівчата його дуже люблять. Саме тому я сподіваюся, що, коли Зінченко гратиме, наші громадяни стануть фанами Арсенала", – сказала Олена Зеленська в інтерв'ю.

"Чи вболіваю я за Арсенал? Так. Багатьох футболістів я знаю особисто. Чесно, всі ми – фани Зінченка. Футболісти роблять грандіозну роботу, важко працюють, вони відомі люди та дуже нам допомагають. Шевченко також чудова особа. Не можу сказати, що люблю Зінченка більше, ніж Шевченка, тому що він перестане зі мною розмовляти. І не можу сказати навпаки.

Це важливі люди. Також є легендарні футболісти, які взяли зброю в руки та перебувають на передовій. Ми знаємо таких, є з Динамо… Маю на увазі, що я фанат футболу. Такий самий, як й інші українці", – додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Олександр Зінченко перебрався з Манчестер Сіті до Арсенала. Інсайдер Фабріціо Романо повідомляв, що український універсал обійшовся "канонірам" у 30 млн фунтів, ще 2 мільйони лондонці виплатять бонусами.