"Дійсно, у мене була така пропозиція. Я хотів би подякувати Ігорю Михайловичу та Григорію Михайловичу за те, що вони хотіли повернути мене до рідної команди. Мені цього також дуже хотілося, але самі розумієте, яка зараз ситуація в країні. Мені хочеться стабільності, я хочу грати в футбол.

Мені важко уявити, як це все буде в Україні. Тому моє рішення було таким. Динамо – це команда номер один в моєму житті. Ця команда дала мені все, зробила мене тим, ким я є зараз. Але потрібно розуміти, чому я зробив такий вибір...

Одна справа – повернутися додому, до Києва, де будуть вболівальники. Тоді я, звісно, навіть не думав би. Після завершення контракту з Вест Хемом я б вже на наступний день стукав у двері кабінету президентів. Але зараз така ситуація, що я не бачу стабільності.

В першу чергу, коли я робив цей вибір, я замислювався про своїх дітей. Розумів, що якщо я підпишу контракт з Динамо, то незрозуміло, де я буду, де будуть мої діти, де вони будуть навчатися, як часто я їх буду бачити. Тому мій вибір був чисто сімейним. Я хотів стабільності для своєї родини, щоб моя сім'я була зі мною", – сказав Ярмоленко в ефірі програми "Вацко Live"