"Зараз я відчуваю полегшення, тому що це була погана історія для мене та клубу. Я злий на те, як все було облаштовано в команді, і на те, як вони до мене ставилися. Але я не можу звинувачувати в цьому тільки клуб. Власне, як і не можу звинуватити тільки себе. Я не думаю, що це чиясь одноосібна вина, тому що було багато невизначеності.

Після такого дійсно відчуваєш, ніби ти викинув ці п’ять років зі свого життя. Якби я залишився в Лестері, якби не зазнав травми, якби вони ставилися до мене краще – ці всі "якби".

Тепер у мене проблеми з психічним здоров’ям. Мій дідусь помер, у батька виявили лейкемію, я втратив собаку, керував автомобілем у нетверезому стані. Це все був не я. Я зробив величезну купу помилок. Окрім того, мені ще треба було боротись за свого сина. Я згас.

Коли футбольна кар’єра йде добре, усе інше здається легшим, але коли вона йде погано, то все навпаки стає важчим. Але я все ще люблю перемагати. Є певні варіанти щодо продовження кар'єри", – цитує Дрінквотера The Sun.

Нагадаємо, Денні перебрався до Челсі за рік після сенсаційної перемоги Лестера в АПЛ сезону 2015/16. "Пенсіонери" заплатили за екс-лідера "лисів" 37,9 мільйона євро. 1-го липня цього року Дрінквотер покинув "синіх" на правах вільного агента. Протягом 4-х останніх років він виступав в оренді за Астон Віллу, турецький Касимпаша та Редінг.