Агробізнес повідомив, що не готовий розпочати сезон. Команда планує залишити за собою статус професійного клубу та повернутися до змагань в Першій лізі в наступному сезоні.

"Зараз наші орієнтири перелаштовані на захист України від загарбників, допомогу тим, хто відстоює нашу незалежність.Частина представників нашого клубу поповнили ряди ЗСУ і захищають країну зі зброєю в руках. В таких нелегких умовах важко перелаштуватися на активну футбольну діяльність", – зазначили у прес-службі клубу.

Ще один представник Першої ліги Поділля візьме паузу. Клуб вирішив приділити увагу волонтерській діяльності та роботі з юними футболістами. Команда планує повернутися у сезоні 2023/24, повідомляє Ye.ua.

Карпати Галич пропустять чемпіонат Другої ліги, адже вважають, що всі сили мають йти на війну. Президент клубу пояснив своє рішення цитатою Степана Бандери: "Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний".