5-разовий володар "Золотого м'яча" та один з найкращих футболістів в історії хоче грати у Лізі чемпіонів. Утім амбіції Кріша, який очолює історичні перегони топ-снайперів турніру та досі веде заочну боротьбу з Лео Мессі, не співпадають з можливостями МЮ. "Червоні дияволи" після провального сезону змушені задовольнитися ЛЄ.

Роналду настільки одержимий виступами в ЛЧ, що готовий перебратися до табору прямого конкурента манкуніанців в АПЛ – лондонського Челсі. Саме "пенсіонери" вважаються чи не головним претендентом на підписання 37-річного португальця. Надійний букмекер FAVBET оцінює трансфер Кріштіану на Стемфорд Брідж коефіцієнтом 3.50.

Варіант з поверненням до Ювентуса або Реала теж не виключається. На туринців ставлять 5.00, а "бланкос" – 6.00. Ще менші шанси у португальця пограти перед завершенням кар'єри разом зі своїм вічним антагоністом – Лео Мессі. На перехід у ПСЖ можна поставити з коефіцієнтом 7.50.

А ще КріРо навряд чи замінить Роберта Лєвандовскі у Баварії. Обравши мюнхенський напрямок, можна збільшити виграш у 8 разів. Насамкінець найбільш імовірна розв'язка трансферної саги імені Роналду, за версією фахівців. Він попри все може залишиться у Манчестері та виступатиме під керівництвом Еріка тен Хага (коефіцієнт 1.20). У будь-якому разі португалець вже зробив перший крок, не з'явившись вчасно на передсезонні збори МЮ. Далі буде...