"Що з квартирою у Маріуполі? Без поняття. Наскільки я знаю, господар квартири виїхав у перші дні. Щоб ви розуміли, моя квартира перебуває через дорогу від драмтеатру (у березні туди завдали ракетний удар, – прим. Спорт 24). По фотографіях бачив, що вікна вилетіли, але будинок не згорів. Не знаю, чи там залишилися мої речі, чи, може, все звідти винесли.

Нічого цінного не залишалося, тільки особисті речі, та й то небагато. Машину, дякувати Богові, цього разу я забрав. До цього чотири рази літав із Маріуполем на збори й тричі залишав її у місті. Але тут – Бог вберіг. Я дізнався, що моя дружина вагітна і відпросився трохи раніше, щоб цю новину сказати батькам. І ми поїхали машиною.

У мене майже всі родичі у Запоріжжі, лише бабуся з дідом залишилися в окупованій Василівці. Важко виїхати та небезпечно. До того ж дід на інвалідному візку і невідомо, як він перенесе дорогу. У Василівці постійно обстріли. Жаркувато. Ми переживаємо за них.

Базари майже не працюють, з продуктів мало що є, все подорожчало. Окупанти, слава богу, людей там особливо не чіпають. Бабуся здебільшого сидить удома і нікуди не виходить. Окупанти зробили там бананову республіку, як і з Мелітополя", – цитує Чоботенка FanDay.