Матч Шотландія – Україна стартує 1 червня о 21:45 за київським часом. Поєдинок відбудеться на Гемпден-Парк у Глазго. Переможець цієї пари зустрінеться з Уельсом, аби визначити володаря путівки на катарський Мундіаль.

Груповий етап Європейської кваліфікації ЧС-2022 завершився ще восени. Прямі перепустки на світовий форум завоювали 10 збірних: Англія, Бельгія, Німеччина, Данія, Іспанія, Нідерланди, Сербія, Франція, Хорватія та Швейцарія.

Ще три путівки розігрувалися через стикові матчі, португальці та поляки раніше успішно подолали цей бар'єр. Тож застрибнути у останній вагон ще сподіваються Шотландія, Україна та Уельс, з цієї трійці залишиться лише один.

Нагадаємо, що команда Петракова посіла друге місце у групі D з Францією, Боснією та Герцеговиною, Фінляндією й Казахстаном. Натомість Шотландія фінішувала другою у квартеті з Данією, Ізраїлем, Австрією, Фарерськими островами та Молдовою.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом матчу вважає Шотландію. На перемогу британців в основний час можна поставити з коефіцієнтом 2.39. Аналогічний успіх України оцінюється у 3.35. Цінник нічиєї протягом 90 хвилин – 3.20.

На прохід шотландців ставлять 1.69, наші шанси є трохи нижчими – 2.29. Найбільш ймовірний результат в основний час – перемога господарів 1:0 (коефіцієнт 5.80).