Матч Ліверпуль – Реал Мадрид стартує у суботу, 28 травня, о 22:00 за Києвом. Це друга зустріч британського та іспанського грандів у фіналі ЛЧ за останні чотири роки. У 2018-му на НСК Олімпійський тріумфували "бланкос" (3:1) після жахливих фейлів Каріуса.

Мадридці – абсолютні рекордсмени турніру за кількістю виграних трофеїв (13). Ліверпуль серйозно відстає (6), проте саме команда Юргена Клоппа є фаворитом паризького фіналу, вважає надійний букмекер FAVBET. Перемога "червоних" за будь-якого сценарію оцінюється коефіцієнтом 1.61, на Реал ставлять 2.39.

На звитягу команди Юргена Клоппа в основний час можна поставити з коефіцієнтом 2.08, Мадрида – 3.60. Цінник нічиєї протягом 90 регламентованих хвилин – 3.80. При цьому букмекери вірять у результативний футбол: тотал більше 2.5 становить 1.80, тотал менше 2.5 – 2.13. Ліверпуль має більше шансів відкрити рахунок, коефіцієнт на схожий розвиток подій – 1.71, аналогічний успіх "королів" оцінюється у 2.35.

Нагадаємо, що на шляху до фіналу Реал вибив ПСЖ, Челсі та Манчестер Сіті. Натомість віце-чемпіони Англії обіграли Інтер, Бенфіку та Вільяреал. Після поразки у Києві мерсисайдський клуб реваншувався вже через рік, перемігши в Мадриді Тоттенхем. Реал повертається до фіналу вперше за чотири сезони.