Матч Евертон – Крістал Пелас розпочнеться у четвер, 19 травня, о 21:45 за Києвом. Команда Віталія Миколенка продовжує боротьбу за виживання, а потенційна перемога над лондонцями фактично гарантує їй прописку в еліті.

До вирішальних матчів сезону Евертон (16 позиція, 36 очок) підходить у статусі фаворита перегонів з нижньої частини турнірної таблиці. Щоправда, після доволі успішної серії (3 перемоги та 2 нічиї у 6 матчах), підопічні Лемпарда несподівано поступилися вдома Брентфорду. Лідс (35 очок) та Бернлі (34) наступають на п'яти, проте Евертон має незначну перевагу над обома. Ті ж "лиси" провели один на матч більше.

Крістал Пелас вже не вирішує жодних турнірних завдань, забезпечивши собі місце в АПЛ у наступному сезоні. Тож команда Патріка Вієйра буде грати у власне задоволення. Надійний букмекер FAVBET фаворитом протистояння вважає Евертон. Коефіцієнт на перемогу господарів 1.96, тоді як потенційний тріумф лондонців оцінюється балом 4.15. На нічию ставлять 3.50. Експерти вірять у результативний футбол: тотал більше ніж 2.5 становить 2.06, тотал менше як 2.5 – 1.86.