"Працювати хлопцям зараз доведеться знаєте де? У ліжку доведеться працювати, вони до дружин їдуть. Хай працюють два дні у ліжках, якщо сили будуть. Я їм дав два дні.

Ми зібралися ще 30 квітня, добиралися дві доби. Спершу приїхали гравці із Шахтаря, я їм сказав, що я динамівців відпустив. 5 травня прибули динамівці. Хлопці добре тренувалися, провели збори та ці три гри. До жодного з них немає запитань. Зараз ми будемо приймати рішення, вони завжди складні, але такий футбол – тут виживають найсильніші. Тепер даємо хлопцям два вихідні. Я задоволений зборами.

Ще немає запланованої гри на 23 травня, але мені говорять, що вона буде. На 90% ми зіграємо з командою ДР Конго 26-го числа, коли зберуться всі легіонери, ми ж не грали в березні. 30 травня потренуємося й вилетимо до Глазго. Дай Боже, щоб усі були здорові, адже в цей вікенд буде тур англійської Прем'єр-ліги. Маліновський пропускає матч Аталанти, він приїде раніше", – сказав Петраков.

Нагадаємо, збірна України уже провела три товариські матчі у рамках підготовки до стикової гри відбору ЧС-2022 проти Шотландії. "Синьо-жовті" здолали Борусію М (2:1) і Емполі (3:1) та розійшлися миром з Рієкою (1:1).