АПЛ. Перенесений матч 30-го туру

Уотфорд – Евертон – 0:0

АПЛ. Перенесений матч 33-го туру

Лідс – Челсі – 0:3

Голи: Маунт, 4, Пулішіч, 55, Лукаку, 83

Український легіонер Віталій Миколенко розпочав гостьовий поєдинок ''ірисок'' в стартовому складі. Якщо Уотфорд наступний сезон розпочне в Чемпіоншипі, то Евертон продовжує боротися за право виступати в АПЛ.

Попри тотальну перевагу за ударами (15-5) команда Лемпарда так і не змогла забити. Миколенко, зокрема, стріляв з-за меж штрафного, проте удар українця заблокував суперник. У підсумку суха нічия.

Уотфорд з 23 очками залишився на 19-й сходинці. Натомість Евертон перебуває на 16 місці (36 балів). Команді Миколенка доведеться постаратися, щоб зберегтися місце в еліті.

Челсі зустрічався з аутсайдером АПЛ, який бореться за виживання. Маунт вже на 4-й хвилині відкрив рахунок, забивши потужним ударом з-за меж штрафного. Ситуація для Лідса значно погіршилася, коли Джеймс отримав пряму чарвону за грубий фол.

По перерві Пулішіч та Лукаку довели справу до розгрому – 3:0. Завдяки цій перемозі треті у таблиці лондонці (70 пунктів) покращили свої шанси на Лігу чемпіонів, випереджаючи 5-й Тоттенхем на 8 очок.

Натомість Лідс залишився у зоні вильоту. Клуб з однойменного міста посідає 18-ту позицію та має у своєму активі 34 очки.