"Звісно, буде складно, адже коли такі гравці залишають, складно будь-якій команді. Той досвід і рівень майстерності, який вони показували в нашому клубі, дорого коштує. Але рано чи пізно все закінчується і легенди йдуть, а на їхні місця приходять молоді талановиті хлопці із серйозними амбіціями й бажаннями. Життя не зупиняється, і ми будуємо нову команду.

Влітку в одному з інтерв’ю Марлос сам сказав, що їде до Бразилії, закінчує у збірній України та хоче побути зі своїми близькими і батьками. У цьому й було головне питання. Розумієте, ні в кого не підніметься рука вказати Марлосу на двері. Ми були готові підписати з ним новий контракт, але він вирішив поїхати на батьківщину.

Ми ж за футболіста не можемо ухвалити такого рішення. Я зазвичай цього не говорю, але для мене Марлос – улюблений футболіст. Він професійний хлопець, грає у розкішний футбол, як людина – топ. Шкода, що так сталося, але, знову ж таки, все завжди закінчується. Легенди йдуть, а майбутні легенди прийдуть, сподіваюсь", – розповів Палкін офіційному порталу Шахтаря.