"Синьо-жовті" вирушили на тренувальний збір до Словенії. Про це розповів президент УАФ Андрій Павелко.

"В Ужгороді провели збірну України до Словенії, де команда Олександра Петракова проводитиме тренувальний збір і готуватиметься до плей-оф ЧС-2022. Радий, що встиг повернутися до їх від’їзду з іншого кінця країни, зі сходу, де ще вчора, біля Краматорська, зустрічався з воїнами, які захищають Україну на передовій. Особисто передав збірній від хоробрих бійців вітання і підтримку в майбутніх поєдинках.

І в Краматорську, і в Тростянці, і в місті-герої Охтирці, і в Одесі, і в Харкові, і в місті-герої Миколаєві та в багатьох інших містах, в яких встиг побувати з початку повномасштабної війни, всюди наші воїни просили передати збірній свій неймовірний бойовий дух і заряд на принциповий плей-оф до ЧС-2022.

З великою приємністю так і зробив. Тому у всіх членів збірної команди сьогодні настрій бойовий! Всі чудово розуміють важливість цього збору та майбутньої боротьби за путівку до фінальної частини світової першості", – написав Павелко.

11 травня збірна України повинна зіграти товариський матч проти Борусії Менхенгладбах. Поєдинок Шотландія – Україна відбудеться 1 червня. Переможець цієї дуелі 5 червня зіграє проти Уельсу за путівку на Мундіаль.