"Для мене Толя був прикладом професіоналізму. Коли почалася війна, я стежив за всіма висловлюваннями. Його мовчання було несподіванкою. Я спитав, як йому спиться ночами. Він відповів: "Не спиться так само як і тобі". Я йому нічого не відповів, і він мене набрав. Саме я запитав його: "Чому ти мовчиш? Ти для мене був прикладом, я рівнявся на тебе, але тепер тебе не існує в моєму житті". Він послав мене нах*й, я послав його, і на цьому наша розмова закінчилася.

Він просто боїться, не знає, що з ним буде. Розумію, що в нього дружина та діти – росіяни, але багато твоїх друзів з України, і в них гинуть рідні. Ти спокійно можеш взяти сім'ю та жити у будь-якій точці світу. Я не розумію, як він зможе із цим жити

УАФ відібрала у нього усі титули? Мені не здається, що це занадто. Я вважаю, що колишній капітан збірної України, який зіграв 144 матчі за неї, повинен був одним із перших сказати своє слово та показати мешканцям росії, що відбувається. Не може бути дві сторони, потрібно обрати, кого підтримуєш", – сказав Андрій Ярмоленко в інтерв'ю російському блогеру КраСава.

Нагадаємо, Анатолій Тимощук досі публічно не прокоментував повномасштабний напад росії на Україну та продовжує працювати у пітерському Зеніті, тоді як його батько приєднався до лав тероборони.