"Рішення Динамо не відпускати своїх гравців в той термін, який визначив головний тренер збірної України є неправильним і негарним. Це особисто моя думка. Я поважаю Динамо, я поважаю Мірчу Луческу, який багато зробив для команди, але зараз головне завдання всієї футбольної України полягає зовсім в іншому…

Не має значення, хто наставник збірної України – він тренер головної команди країни і йому треба допомагати. А ще – довіряти. Я ще раз наголошую на тому, що поважаю Луческу, але він – клубний тренер. До того ж не українець. І до того ж не відповідальний за результат збірної.

Збірна завжди має бути на першому місці, а коли клуб не бере участі в змаганнях, то чи варто про це взагалі говорити? Аргументи Динамо я не сприймаю лише тому, що тільки головному тренеру збірної краще знати, як йому готувати свою команду. А ті матчі, які спланували динамівці, треба просто віддати збірній. Гадаю, що суперники не будуть проти ігор з національною командою.

Прикро, що наш футбол не може об’єднатися навіть під час війни. Дуже прикро. Матчі збірної – це дуже важливий саме об’єднавчий фактор. Зараз не той час, коли треба продовжувати з’ясовувати відносини з УАФ, згадувати якісь образи.

Мені дуже шкода футболістів. Я впевнений, що Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Георгій Бущан та інші просто живуть цим матчем проти Шотландії. Сподіваюсь, що ніякого покарання щодо гравців не буде, і сторони знайдуть спільну мову. Я вкотре скажу, що поважаю Мірчу Луческу, але він – це не все Динамо. Вважаю, що зараз лише українці мають вирішувати долю своєї збірної. Це моя точка зору, а у керівництва клубу вона може бути інша", – цитує Реброва Команда №1.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що київський гранд відмовився відпускати гравців у збірну України 29-го квітня на прохання Олександра Петракова. Натомість керівництво Динамо планує відправити футболістів до табору національної команди лише 23-го травня, після благодійних спарингів з клубами Європи.