"Треш від Динамо! За моєю інформацією, вчора київський клуб повідомив УАФ, що відмовляється відправляти своїх гравців в збірну України в кінці квітня. Причина – товариські зустрічі в травні проти Аустрії, Базеля, Ренна, Левскі й Айнтрахта. Мовляв, у цих матчах динамівці отримають стільки ігрової практики, що можна "забити" на збір національної команди.

Ще раз, вдумайтесь: Динамо зриває підготовку до найважливіших матчів нашої головної команди заради ігор з другими складами далеко не топ-клубів (до речі, а де ж обіцяні Барселона, ПСЖ і Мілан?), які ніхто не буде дивитись, крім вболівальників цих команд і Динамо. При цьому збірна теж перетворить свої контрольні матчі на благодійні – жодної різниці з іграми Динамо в плані допомоги нашій країні не буде.

Київський клуб готовий відпустити своїх гравців лише 23 травня. Але, за поки що, за непідтвердженою інформацією, в збірній екстрено шукають можливості відмовитись від динамівців взагалі через таку позицію. Кажуть, деякі іноземні клуби, на відміну від Динамо, навіть готові відпустити українців раніше офіційного терміну", – написав Сергій Болотніков.

Нагадаємо, збір національної команди України запланований на 29 квітня у Словенії. Олександр Петраков викликав до збірної 25 гравців українських клубів, 12 з них – представники Динамо.

1-го червня "синьо-жовті" зіграють проти збірної Шотландії в рамках півфіналу відбору на ЧС-2022. Переможець цього поєдинку битиметься за путівку на Мундіаль з Уельсом.